Συμμετοχή της ΚΟΜΑΘ σε εκδήλωση των Κυνηγετικών Οργανώσεων της Βουλγαρίας

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε στην ανοικτή εκδήλωση των Κυνηγετικών Συλλόγων της Βουλγαρίας για την 110η επέτειο ίδρυσης τους, παρουσία της ηγεσίας των Βουλγαρικών Κυνηγετικών Οργανώσεων και του Προέδρου της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Κυνηγιού και Αντιπροέδρου της FACE για την Ν.Α Ευρώπη κ. Βασίλ Βασίλιεφ

Την ΚΟΜΑΘ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Διοικητικού της Συμβουλίου, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δράμας και Δοξάτου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ μετέφερε τους χαιρετισμούς όλης της Ελληνικής κυνηγετικής οικογένειας, στον Πρόεδρο της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας, μέσα σε ένα φιλόξενο και συναδελφικό κλίμα.
Επίσης, επισήμανε το άριστο επίπεδο σχέσεων των κυνηγών της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, κάτι που φαίνεται από την επιτυχή ολοκλήρωση και για τα δύο μέρη, διασυνοριακών προγραμμάτων, τα οποία επισημαίνουν το άριστο κλίμα και την υψηλού επιπέδου Ευρωποκεντρική σκέψη των δύο χωρών μας.

Η συνεργασία μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών κυνηγετικών οργανώσεων θα συνεχιστεί και σε επόμενα και άκρως επωφελή προγράμματα.

Η εκδήλωση έγινε σε υψόμετρο 1400 μέτρων, στην θέση Λιβάδι Παπά, που αποτελεί έναν από τους πιο παραδοσιακούς κυνηγότοπους της Βουλγαρίας.

 α
bulg president

Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ κ. Γιάννης Φραγγίδης με τον Πρόεδρο της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας κ. Vasil Vasilev.

www.enoplois.gr

About Author