Θα μπορούσε να ήταν αστείο, αν δεν διακυβευόταν το μέλλον του κυνηγίου. Πώς το καταφέρατε ρε μπαγάσηδες; Την ώρα που οι πολιτικοί γύρισαν την πλάτη στη φετινή κοπή πίτα της ΚΣΕ, η συνομοσπονδία διαφήμισε ως νο1 περσόνα που έδωσε το παρών στην εκδήλωση την κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Λίγο πριν ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο που διαβάσαμε όλοι: «Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας που θα εξετάσει με ποιον τρόπο έφθασαν στην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, τα email των αποδήμων, διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας της Αθήνας. Τα αδικήματα που διερευνώνται είναι παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου. Υπενθυμίζεται ότι έρευνα για τις καταγγελίες αποδήμων ψηφοφόρων ότι έλαβαν προεκλογικά email από την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, ξεκίνησε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων».

Και κατάφεραν οι αποτυχημένες «καρέκλες» της ΚΣΕ να διαφημίσουν ως σημαντική παρουσία την ευρωβουλευτή, την ώρα που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη και που όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ κατά 80% ο Μητσοτάκης την κόβει από το ψηφοδέλτιο!

Σοβαρά μιλάτε; Ρε πείτε και σε εμάς το μυστικό της επιτυχίας…

About Author