Καλούμε όλο τον κόσμο να συσπειρωθεί. Τα πλέον πρωτόγνωρα πράγματα που συμβαίνουν κατά του Έλληνα κυνηγού, του Έλληνα κτηνοτρόφου, του Αλιέα και όλων των ανθρώπων που βιώνουν εμπράκτως την φύση, δεν έχουν προηγούμενο. Στοχοποιηθήκαμε από την πιο αντικυνηγετική κυβέρνηση που έχει περάσει από τον τόπο.

Ακούμε καθημερινά στα ΜΜΕ να βάλετε το όνομα ΚΥΝΗΓΟΣ.. για ποιους λέτε κύριοι δημοσιογράφοι, γι’ αυτούς που έχουν σώσει εκατοντάδες ζωές και όταν μας χρειάζεστε μας καλείτε. Γι’ αυτούς που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή βοηθείας στις πυρκαγιές, στους σεισμούς και στις πλημμύρες..!!!

Γι’ αυτούς που χρόνια τώρα είναι οι προστάτες των συνόρων μας στον Έβρο. Γι’ αυτούς που όταν η κυβέρνηση δεν ξέρει πως να διαχειριστεί θέματα όπως η αφρικανική πανώλη, τους ζητάει την επιστημονική άποψη, και χέρι βοηθείας για την αντιμετώπισή της. Ακούστε καλά εσείς στην κυβέρνηση, στα κανάλια, στα φιλοζωικά σωματεία, και όσοι βάλετε το όνομα του Κυνηγού.!!! Είμαστε άνθρωποι αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας, στην πατρίδα μας, αγαπάμε τον συνάνθρωπο, προσφέρουμε και προστατεύουμε κάθε τι καλό. Το κυνήγι διέπεται από νόμους και δεν μπορείτε να τους καταπατείται.

Θα μας βρείτε αντιμέτωπους γιατί εσείς το διαλέξατε.

Το ΚΕΚΑ σχεδιάζει μια σειρά κινητοποιήσεων, καλεί όλους τους κυνηγετικούς φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, και να δοθεί μια μάχη από κοινού για τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Μετά τιμής,

Ζούγρης Μιχαήλ – Πρόεδρος Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων

About Author

1 thought on “ΚΕΚΑ: «Πολεμάτε το κυνήγι και τις αξίες του – Θα μας βρείτε απέναντί σας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *