Με κάθε αγορά Beretta A400 Lite Synthetic σε μήκη καννών 66 ή 71 cm, φροντίζει να λάβετε εντελώς δωρεάν τα παρακάτω:

  • 1 προέκταση αποθήκης 4 φυσιγγίων αξίας 82€ για τα μοντέλα A400 Lite, A301 & A400 Xtreme PLus.
  • 1 ζευγάρι κιάλια Steiner Safari Ultra sharp 8 X 22, ιδανικά για κυνήγι ή οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα, αξίας 138€! Το Safari Ultra Sharp 8 X 22 mm εγγυάται φωτεινές, ζωηρές και καθαρές εικόνες, χάρη στο σύστημα γρήγορης-κοντινής εστίασης. Η άνεση είναι σίγουρη, καθώς το μικρό του μέγεθος και το χαμηλό του βάρος δε θα αποσπάσει το κυνήγι σας.
προσφορά από την Beretta Hellas
Super προσφορά από την Beretta Hellas…

Η Beretta A400 Lite είναι μια κυνηγετική καραμπίνα που τα κάνει όλα, που σίγουρα παίζει σκληρά και… λερώνεται. Πρόκειται για τον… απόλυτο συνδυασμό δύναμης και τεχνολογίας, ενώ απευθύνεται σε όσους θέλουν την σταθερή απόδοση των 500 ετών της εταιρείας και αναζητούν τις σύγχρονες λύσεις της Beretta για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Κατάλληλη για κυνήγι τσίχλας, φάσσας, λαγού, πέρδικας, μπεκάτσας & πάπιας.

A400 lite bundle parousiasi 2023 04

Η A400 Lite είναι η κυνηγετική καραμπίνα που συνδυάζει την απορρόφηση κραδασμών Kick-Off Plus, τις ασυναγώνιστες κάννες Beretta Steelium με τα υψηλής ποιότητας υλικά. Διαθέτει σύστημα λειτουργίας αερίου B-Link, κοντάκι Kick-Off Plus, πέλμα απόσβεσης κραδασμών Microcore και Optimachoke HPsystem. Η απόδοση της Steelium κάννης εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια και εξαιρετική πρόσκρουση στον στόχο.

Με την τεχνολογία Steelium, η βλητική απόδοση παραμένει αξεπέραστη παγκοσμίως. Επιπλέον, το κοντάκι Kick-off προσφέρει έως και 60% μείωση της ανάκρουσης για τον σκοπευτή. Με το αυτοκαθαριζόμενο κλείστρο Blink System, η Beretta A400 Lite είναι ευέλικτη, ελαφριά και απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Πρόκειται για μία σύγχρονη λύση για τους απαιτητικούς κυνηγούς.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Δείτε εδώ την προσφορά της Beretta Hellas!

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *