Στις 23 Οκτωβρίου ο κυνηγετικός σύλλογος N Ö  προσκάλεσε τους φίλους του κυνηγίου σε «χειμερινό μπάρμπεκιου» σε δάσος της Βιέννης. Ο Adi Bittermann, παγκοσμίου φήμης μάγειρας και ιδρυτής του 1st Carnuntum grill school, έδωσε ρεσιτάλ! Ελάφια και αγριογούρουνο ήταν τα βασικά του μενού και μάγεψαν τους επισκέπτες με το καπνιστό, πικάντικο άρωμά τους.

Ωστόσο, επειδή το κρέας από θήραμα δεν βγαίνει απλά από το ράφι του σούπερ μάρκετ, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν πώς κόβεται επαγγελματικά ένα ελάφι. Γιατί ο σεβασμός στο φαγητό ξεκινά με το να γνωρίζεις τον δρόμο του, από την προέλευση στο πιάτο!

Ακολουθούν φωτογραφίες από την ωραία κυνηγετική συνεστίαση

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *