Πηγή: Cookpad

Υλικά

4μερίδες

1 φασιανό φασσα πέρδικα φραγκολινα η μπεκατσα

1 κρεμμύδι

1 φρέσκο κρεμμύδι

4 μανιτάρια

200 γρ φαρφάλες

1 κ γλ πάπρικα

Λίγο ρίγανη

5 γαρύφαλα

1/2 κουτί ντοματοπελτέ

Λίγο λάδι

1 κ γλ κανέλα

Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρά κομάτια το κρεμμύδι, πλένουμε καλά τον φασιανό δεν τον κόβουμε

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι και προσθέτουμε τον φασιανό να τσιγαρισθεί από όλες τις πλευρές του οποτε και προσθέτουμε την πάπρικα την ρίγανη

Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ την κανελα τα γαρυφαλα και νερό και το αφήνουμε να βράσει καλά τουλάχιστον 1 ώρα και 15 λεπτά το κρέας του είναι σκληρό

40 λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε τα ψιλοκομένα μανιτάρια και το φρέσκο κρεμμύδι και 12 λεπτά πριν το τέλος τις φαρφάλες σερβίρεται αμέσως ζεστό.

About Author

5 thoughts on “Φασιανός, Φάσσα, Πέρδικα, Μπεκάτσα με φαρφάλες

  1. Hey! Do you know if they make any plugins to assist
    with SEO? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m
    not seeing very good gains. If you know of any please share.
    Appreciate it! You can read similar art here: Scrapebox AA List

  2. Wow, wonderful weblog layout! How long have you ever been running a
    blog for? you made blogging glance easy. The full
    look of your site is great, let alone the content material!
    You can see similar here sklep

  3. Wow, marvelous blog format!
    How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging
    glance easy. The full glance of your website is excellent, as neatly as
    the content material! I read similar here prev next and that was wrote by Efren65.

  4. Wow, incredible weblog structure!

    How lengthy have you ever been blogging for? you made running a
    blog look easy. The full glance of your website is wonderful, let alone the content material!
    I saw similar here prev next and those was wrote by Nichole91.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *