Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής έχει την τιμή να ανακοινώσει την επίσκεψη στην Κύπρο του κυρίου Cy Griffin, υπεύθυνου Διαχείρισης Άγριας Ζωής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κυνηγίου (FACE). Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της αιτήσιας Έκθεσης Σκοποβολής, Κυνηγίου και Διαχείρισης Άγριας Ζωής, ο κύριος Griffin και ο κύριος Ηλίας Πεκρής, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, μαζί με Μέλη της Παγκύπριας Εκτελεστικής Επιτροπής και με την συνοδεία του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Θήρας κύριου Παντελή Χατζηγέρου και άλλων Ανωτέρων Λειτουργών της Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εκτροφείο της Υπηρεσίας Θήρας στο Σταυροβούνι. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε ιδιωτικά εκτροφεία Κυνηγετικών Συλλόγων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας, καθώς και περιοδεία σε βιότοπους της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο κύριος Griffin εξέφρασε την εκτίμησή του και τα συγχαρητήρια του προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής για το σημαντικό έργο που επιτελεί όσον αφορά την διατήρηση της άγριας ζωής στην χώρα μας. Η συνεργασία και η αφοσίωση της Ομοσπονδίας μας προς την προστασία της φύσης και της αγριας ζωής είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για άλλες Κυνηγετικές Οργανώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Παρακάτω, θα βρείτε ένα σύντομο βίντεο από τη σημερινή περιοδία, το οποίο αποτυπώνει τη σημασία της δουλειάς μας και την αφοσίωσή μας στην διατήρηση της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Κύπρο.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και τη συνεχή προσπάθειά σας να συμβάλλετε στη διατήρηση της φύσης και της άγριας ζωής στην Κύπρο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για το κοινό καλό, προωθώντας τα ιδανικά της βιώσιμης διαχείρισης και της προστασίας της φύσης.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *