Στην εκπομπή του Ant1 “Υγεία πάνω απ’ όλα”, η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των ζώων, Μάρθα Δημοπούλου, γνωστοποίησε πως από τον Νοέμβριο τίθεται σε εφαρμογή ο νέος νόμος για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι ιδιοκτήτες ζώων θα πρέπει είτε να τα στειρώσουν ή σε διαφορετική περίπτωση να αποστείλουν δείγμα του DNA τους.

Επίσης έγινε γνωστό πως σε όλους τους ιδιοκτήτες θα δοθεί διορία 3 μηνών, προκειμένου να κάνουν αυτά που ορίζει ο νέος νόμος.

Μία εξέλιξη που σίγουρα είναι απογοητευτική για όλο τον κυνηγετικό κόσμο, στον οποίο είχαν δοθεί δεσμεύσεις απο κυβερνητικά στελέχη, για περαιτέρω συζυτήσεις πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα τα κυνηγετικά σκυλιά να εντάσσονται κανονικά στην διαδικασία στείρωσης ή κατάθεσης γενετικού υλικου και να μην περιλαμβάνονται στο καθεστώς εξαίρεσης των σκύλων εργασίας, όπως αρχικά είχαν αιτηθεί οι κυνηγετικές οργανώσεις.

Δείτε παρακάτω την σημερινή εκπομπή του Ant1, στην οποία έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τιμή και δόξα στα κομματόσκυλα του 50ευρου που έδωσαν μάχες να ξαναβγεί η ΝΔ κυβέρνηση, πολέμησαν το κόμμα Ελλήνων κυνηγών και αλιέων και έγλειψαν – μην πούμε τι – τον Χαρδαλιά!

About Author

7 thoughts on “Από Νοέμβριο σε εφαρμογή η υποχρεωτική στείρωση ή η αποστολή DNA των σκύλων! – Μας έγραψε κανονικά το 41% – Τιμή και δόξα στα κομματόσκυλα του 50ευρου

  1. You’re so interesting! I do not think I’ve truly read through anything
    like that before. So good to find somebody with unique thoughts on this subject matter.
    Really.. thank you for starting this up. This
    web site is one thing that is needed on the internet, someone with some originality!
    I saw similar here: Ecommerce

  2. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

    I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
    Please let me know if you run into anything.
    I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
    I saw similar here: Sklep online

  3. Good day! Do you know if they make any plugins to assist
    with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank
    for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

    If you know of any please share. Thanks!
    You can read similar text here: Najlepszy sklep

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *