Υλικά
- 1.3 κγ αγριογούρουνο
- 700 γρ γουρουνίσιο λίπος
- 28/30 έντερο
- 2 κγ Μπαχαρικα για κρέας και λίπος μαζί
- 32 γρ αλάτι
- 8 γρ πιπέρι τριμμένο
- 2 γρ τσίλι
- 2 γρ σέλινο ξερο
- 6 γρ δενδρολίβανο τριμμένο
- 20 γρ μανιτάρια ξερά
Οδηγίες μαγειρέματος
- Κόβουμε το κρέας σε τετράγωνα κομμάτια και το λίπος και το βάζουμε στην κατάψυξη η θερμοκρασία μέχρι να τελειώσουμε πρέπει να είναι 4 έως 5 βαθμούς μαζί με το Κρέας βάζουμε και τα εξαρτήματα της μηχανής το μαχαίρι τον κιλινδρο τον δίσκο που θα κόψουμε το κρέας πρέπει να είναι το χοντρο
- Μέχρι να παγωσουνε τα κρέατα λιγάκι πλενουμε το έντερο και ετοιμάζουμε τα μπαχαρικά.
- Κόβουμε το κρέας και το λίπος στην μηχανή και στο μιξερ για 10 λεπτα ανακάτεμα με τα μπαχαρικά μπορούμε να τα ανακατεψουμε σε λεκάνη άμα δεν έχετε μίξερ
- Μόλις είναι έτοιμο συναρμολουμε την μιχανη για το γέμισμα τον λουκάνικον
- Μόλις είναι έτοιμα τα σφραγιζουμε σε σακούλες και στην κατάψυξη