ΔΣΦ

Υλικά

  1. 1.3 κγ αγριογούρουνο
  2. 700 γρ γουρουνίσιο λίπος
  3. 28/30 έντερο
  4. 2 κγ Μπαχαρικα για κρέας και λίπος μαζί
  5. 32 γρ αλάτι
  6. 8 γρ πιπέρι τριμμένο
  7. 2 γρ τσίλι
  8. 2 γρ σέλινο ξερο
  9. 6 γρ δενδρολίβανο τριμμένο
  10. 20 γρ μανιτάρια ξερά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. Κόβουμε το κρέας σε τετράγωνα κομμάτια και το λίπος και το βάζουμε στην κατάψυξη η θερμοκρασία μέχρι να τελειώσουμε πρέπει να είναι 4 έως 5 βαθμούς μαζί με το Κρέας βάζουμε και τα εξαρτήματα της μηχανής το μαχαίρι τον κιλινδρο τον δίσκο που θα κόψουμε το κρέας πρέπει να είναι το χοντρο
  2. Μέχρι να παγωσουνε τα κρέατα λιγάκι πλενουμε το έντερο και ετοιμάζουμε τα μπαχαρικά.
  3. Κόβουμε το κρέας και το λίπος στην μηχανή και στο μιξερ για 10 λεπτα ανακάτεμα με τα μπαχαρικά μπορούμε να τα ανακατεψουμε σε λεκάνη άμα δεν έχετε μίξερ
  4. Μόλις είναι έτοιμο συναρμολουμε την μιχανη για το γέμισμα τον λουκάνικον
  5. Μόλις είναι έτοιμα τα σφραγιζουμε σε σακούλες και στην κατάψυξη

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *