Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε την εμμονή της ΚΣΕ με τα νόμιμα όπλα του κόσμου. Κύριοι, εκπροσωπείτε κυνηγούς το έχετε καταλάβει; Δεν είστε νομοθέτες, βουλευτές, υπουργοί, δικαστικοί ή αστυνομικοί. Ασχοληθείτε λίγο με τα προβλήματά μας, για τα οποία είστε ανύπαρκτοι, αφήστε τα όπλα του κόσμου στην άκρη και διαβάστε τι θα έπρεπε να αναφέρεται σε δική σας ανακοίνωση:

Με μεγάλη, και οδυνηρή είναι η αλήθεια, έκπληξη είδαμε δηλώσεις του υπουργού Προ. Πο. αναφορικά με την έξαρση της εγκληματικότητος τον τελευταίο καιρό στην επικράτεια και ειδικότερα αυτής η οποία εμπεριέχει και την χρήση πυροβόλων όπλων.

Ως συνήθως στο, κατά κύριο λόγο, άσχετο με το αντικείμενο ελλαδικό κράτος τον πρώτο λόγο τον έχουν λαϊκισμοί, δημοσιογράφοι χωρίς καμία σχέση με το αντικείμενο και εκφράσεις αναληθείς προς τέρψιν του κοινού με αποτέλεσμα να χτυπάμε το σαμάρι αντί για το γαϊδούρι κατά την λαϊκή σοφία μας.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

ΟΧΙ κ. Υπουργέ, τα εγκλήματα που έχουν γίνει με ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΟΠΛΑ είναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ, με κυνηγετικά δε ειναι ΜΗΔΑΜΙΝΑ. Σταματήστε λοιπόν να επιτρέπετε την παραπληροφόρηση να γεμίζει τον τύπο δηλητηριάζοντας τα μυαλά των αναγνωστών.

Έχουν γίνει και θα γίνονται εγκλήματα με Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ω Σ κατεχόμενα όπλα τα οποία και ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ και να δημιουργήσετε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΤΕ στο ελάχιστο γιατί οι ενσυνείδητα παράνομοι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΟΠΛΟ.

Αυτό που οφείλετε και πρέπει να κάνετε είναι:

1. Πιστοποιητικό Οπλογνωσίας σε οποιονδήποτε ΜΗ ΣΚΟΠΕΥΤΗ (για τους σκοπευτές υπεύθυνοι είναι οι σκοπευτικοί σύλλογοι και κάνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ) που να αποδεικνύει πως γνωρίζει τον ασφαλή χειρισμό του όπλου του και βασικούς κανόνες ασφαλείας. Υπάρχουν εξαιρετικοί γνώστες του αντικειμένου στην χώρα μας ικανοί να βοηθήσουν στις κατά τόπους επιτροπές εξετάσεων.

2. Επανεξέταση του πλαισίου νόμιμης άμυνας τουλάχιστον εντός της οικίας, αυτό που ζούμε είναι επιοικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

3. Απεμπλοκή της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ από οποιαδήποτε συζήτηση περί οπλοκατοχής. Οι σκοπευτές είναι ΑΘΛΗΤΕΣ, φέρνουν διακρίσεις στην χώρα όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής είναι σε άνθιση. Η σχετική πρόσφατη ΚΥΑ έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στο να διορθώσει τους παραλογισμούς του παρελθόντος ας μην καταστρέψουμε άλλο ένα άθλημα λόγω κάποιων ιδεοληπτικών που βλέπουν παντού δράκους.

4. Χορήγηση αδειών ατομικής ασφαλείας εντός ΛΟΓΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ με γνώμονα την ασφάλεια του ΠΟΛΙΤΗ. Σταματήστε να πιστεύετε πως η κατοχή ενός αντικειμένου μετατρέπει έναν καθ’ όλα λογικό άνθρωπο σε εν δυνάμει δολοφόνο.

Καμία άδεια χωρίς πιστοποιητικό οπλογνωσίας, κανένας νομοταγής πολίτης δεν θέλει να κατέχει τίποτε ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

5. Πρόσκληση προς όποιον πολίτη επιθυμεί να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ το ΑΔΗΛΩΤΟ όπλο που κατέχει είτε σαν συλλέκτης, είτε σαν κυνηγός, είτε σαν σκοπευτής, είτε σαν απλός πολίτης (εφ όσον πρόκειται για λειόκαννο) εφ όσον οι νόμιμοι λόγοι συντρέχουν. Τέλος χορήγηση περιόδου χάριτος ώστε όποιος δεν επιθυμεί την κατοχή του αδήλωτου όπλου που κατέχει είτε να το παραχωρήσει στις αρχές είτε να το νομιμοποιήσει με όποιο τρόπο προβλέπεται.

Η παρούσα αναάρτηση δεν έχει σκοπό να πείσει κανέναν για τίποτε. Επιχειρεί όμως να αποκαταστήσει την αλήθεια γιατί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οι νομοταγείς πολίτες να υποστούν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ με ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ επειδή οι αρχές αδυνατούν να ελέγξουν τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να θυμίσουμε στους ιθύνοντες πως:

Η ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΠΛΟ

ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. Εκτός κι αν ο περιορισμός των τροχαίων δεν θα έλθει από καλύτερη παιδεία και εκπαίδευση των οδηγών αλλά απο το να μην οδηγούμε…

Η εκχώρηση του αποκλειστικού δικαιώματος οπλοκατοχής σε μια πολιτική ελίτ και στα εκτελεστικά της όργανα (τα σώματα ασφαλείας), δεν είναι ένδειξη δημοκρατίας. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι η παντελής έλλειψη δημοκρατίας

Η Firearms United θέτει στην διάθεση του Υπουργείου, τόσο το νομικό της τμήμα όσο και ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο προκειμένου να βοηθήσουν στον εξορθολογισμό του παρόντος νομικού πλαισίου εφ όσον αυτό ζητηθεί.

Firearms United – Greece

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *