Υλικά:

4-12 Τρυγόνια μαδημένα και ξεκοιλιασμένα

2 φλιτζάνια καλαμπόκι, φρέσκο ​​ή κονσέρβα

1 φλιτζάνι μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα

1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

2 τσίλι ή πράσινα τσίλι, ψημένα στη φωτιά και κομμένα σε κύβους (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράσινα τσίλι σε κονσέρβα ή jalapeños)

5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1/4 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας τριμμένο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας καπνιστή πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

2 κουταλιές της σούπας καρύκευμα cajun

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή ελαιόλαδο.

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά

Γεμίστε κάθε τρυγόνι με όση περισσότερη γέμιση μπορείτε. Όσο περισσότερο γεμίζετε τόσο καλύτερα, θα κρατήσει τη γέμιση και θα βοηθήσει στη διαδικασία μαγειρέματος.

Τρίψτε κάθε τρυγόνι με λάδι, καρυκεύστε με μπαχαρικό cajun

Προθερμαίνουμε το γκριλ ή το φούρνο στους 280-320 βαθμούς, το γκριλ και ψήνουμε μέχρι να φτάσει η εσωτερική θερμοκρασία στους 150-155.

Βγάλτε τα πουλιά και αφήστε να ξεκουραστούν 15 λεπτά.

Σερβίρετε δίπλα στο αγαπημένο σας συνοδευτικό και απολαύστε

About Author

1 thought on “Τρυγόνια γεμιστά με καλαμπόκι και μαύρο φασόλι

  1. I see You’re really a excellent webmaster.
    The site loading speed is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
    Also, the contents are masterpiece. you have performed a great
    task in this matter! Similar here: najlepszy sklep and also here: Tani sklep

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *