Με έναν λίβελο εναντίον μιας ολόκληρης κοινωνικής ομάδας, αυτής των κυνηγών, των ψαράδων και των καλυβιέρδηδων στον Έβρο, προσπάθησε να ρίξει λάσπη η «έγκριτη» ιστοσελίδα documentο.gr.

Να αναπαράξουμε τον οχετό εναντίον μας δεν υπάρχει περίπτωση. Να απαντήσουμε στα γραφόμενα ούτε αυτό παίζει. Άλλωστε τους έχει απαντήσει η κοινωνία πρωτίστως και όλοι οι επίσημοι φορείς του ελληνικού κράτους δευτερευόντως.

Θα ασχοληθούμε όμως λίγο μαζί τους. Για να ξέρουν οι φίλοι μας τι παίζει. Η εφημερίδα Ντοκουμέντο θα έριχνε με τις αποκαλύψεις την προηγούμενη κυβέρνηση. Τελικά, πήρε 41%. Η εφημερίδα λιβάνιζε για καιρό τον Αλέξη Τσίπρα που τελικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Λίγο πριν τις πρώτες εκλογές κάτι μεσολάβησε… δεν ξέρουμε τι.. και όλα τα υποσχόμενα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για διαπλεκόμενους υπουργούς εξαφανίστηκαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό; Κυριακή, ανήμερα των δεύτερων εκλογών στο εξώφυλλο της εφημερίδας ούτε μία φωτογραφία, ούτε μία αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα. Τέτοια κωλοτούμπα.. Στη δημοσιογραφία είδηση είναι ό,τι γράφεις και μεγαλύτερη είδηση ό,τι παραλείπεις.

Λίγο καιρό πριν η εφημερίδα θα έβαζε λουκέτο. Μεγάλο πλήγμα έτσι; Μέχρι και στους εργαζόμενους τεχνικούς και δημοσιογράφους το είχε ανακοινώσει ο εκδότης, αλλά ως δια μαγείας η εφημερίδα έμεινε ζωντανή. Και όταν λέμε ζωντανή, εννοούμε ότι εβδομαδιαίως την διαβάζουν όσοι αποτελούν ένα ΔΣ. Κυνηγετικού Συλλόγου. Για τέτοιες επιτυχίες μιλάμε. Χώρια οι καταγγελίες των αποχωρησάντων εργαζομένων από κει κι έπειτα.

Οπότε φίλοι κυνηγοί μην ασχολείστε στα σοβαρά με το Ντοκουμέντο. Αφήστε τους στην μιζέρια τους. Αν βγει ο Κασσελάκης, ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν ή ο Ζορό. Μιζέρια κάτω από το 10% στις ερχόμενες ευρωεκλογές και μιζέρια για το αν σε 3 μήνες η φυλλάδα θα παραμένει ανοιχτή… Θα πούλαγαν τα πάντα για να τους διαβάζει μια κοινωνική ομάδα όπως οι κυνηγοί. Της τάξης των 200.000 – χώρια οι αλιείς – και όχι της τάξης των 200 φύλλων. Ας τους αφήσουμε να σιγοτραγουδούν «Αλέξη γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

Ας δούμε τι έλεγε και ο Σωκράτης Φάμελλος. Έτσι για να μαθαίνουν…

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *