Αυτός είναι ένας χάρτης της Ελλάδας.

Τα πράσινα και κίτρινα στίγματα είναι οι περιοχές που θα εγκατασταθούν οι 24.500 ανεμογεννήτριες. Σχεδόν όλα τα βουνά και οι κορυφογραμμές θα ισοπεδωθούν, εκατοντάδες χιλιόμετρα δρόμων θα ανοιχτούν, θα ξεκοιλιαστούν δάση, ράχες και ρεματιές, χιλιάδες χιλιόμετρα εναέριων καλωδίων θα απλωθούν, εκατοντάδες υποσταθμοί θα κατασκευαστούν. Όλα στο όνομα του περιβάλλοντος. Όλα επιδοτημένα από εμάς μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

ανεμογεννήτριες

Όλη η χώρα μια λεηλατημένη βιομηχανική περιοχή και εμείς θα παίζουμε το ρόλο των ιθαγενών. Ό,τι γίνεται εδώ γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Κανένα μέτρο, καμιά λογική, μόνο κέρδος. Αν ήμουν από άλλο πλανήτη θα γέλαγα με τη μαλακία των γήινων, αλλά είμαι από εδώ και κάτι πρέπει να κάνουμε για όλα αυτά επιτέλους.

Τα πράσινα αδειοδοτημένα, τα κίτρινα υπό αξιολόγηση. Δείτε με προσοχή τα κίτρινα σημάδια στον χάρτη…είναι τα βουνά που θα τοποθετηθούν οι νέες ανεμογεννήτριες και περιμένουν αδειοδότηση!! Είναι η νότια Ρόδος, η βόρεια Κέρκυρα, η νότια Εύβοια αλλά και τα βουνά που θα καούν τις επόμενες εβδομάδες…24 χιλιάδες ανεμογεννήτριες έως το 2027!!!

Μήπως ακολουθεί και το κάψιμο της Κρήτης;

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *