Σεμινάρια Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της ΚΟΜΑΘ στις Πρώτες Βοήθειες

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το πρώτο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ).
Το σεμινάριο αφορούσε τόσο τους ιδιωτικούς φύλακες Θήρας της ΚΟΜΑΘ σε ΠΕ Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας όσο και τους αντίστοιχους Θηροφύλακες των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων.
Την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ΚΑΡΠΑ και αντιμετώπισης άλλων έκτακτων περιστατικών στην ύπαιθρο, όπως τσιμπήματα φιδιών και εντόμων ανέλαβε η συνεργαζόμενη με τον ΟΦΚΑΘ εταιρία Life Rescue Academy, η οποία είναι πιστοποιημένη στην παροχή πρώτων βοηθειών και η οποία παρέχει και την πιστοποίηση στους θηροφύλακες που περνάνε την εκπαίδευση αυτή.
Έτσι, οι θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ και των συλλόγων αποκτούν ένα ακόμα εφόδιο με το οποίο μπορούν να βοηθήσουν κυνηγούς ή άλλους πολίτες στο πεδίο σε έκτακτη περίπτωση και είναι έτοιμοι για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου τον Αύγουστο. Οι υπόλοιποι θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ θα εκπαιδευτούν μέσα στον Ιούλιο.
IMG 5045IMG 5049 2αααα

About Author

4 thoughts on “Σεμινάρια Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της ΚΟΜΑΘ στις Πρώτες Βοήθειες

  1. I simply could not go away your website before suggesting that I extremely enjoyed the usual info an individual provide for your guests?

    Is going to be back often to check out new posts I saw similar here: e-commerce and also here: e-commerce

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *