Το εθνικό κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανακοινώνει στους φίλους κυνηγούς και στους ερασιτέχνες αλιείς τα κάτωθι:

Είμαστε γνώστες των  προβλημάτων των κυνηγών, όχι γιατί μας είπαν ή ακούσαμε, αλλά επειδή στις τάξεις μας υπάρχουν πολλοί άξιοι, νόμιμοι κυνηγοί, οι οποίοι θα μεταφέρουν μέσα στη Βουλή τα προβλήματα που δημιούργησε το πρόσφατο νομοσχέδιο «ΑΡΓΟΣ» που κατέθεσε και υπερψήφισε η Νέα Δημοκρατία και τα δεκανίκια της.

Γνωρίζουμε τι προβλήματα δημιουργεί το νομοσχέδιο στα σκυλιά εργασίας που είναι και τα κυνηγόσκυλα.

Γνωρίζουμε τι σημαίνει υποχρεωτική στείρωση στα σκυλιά μας, θα αντιπαλέψουμε την ρατσιστική αντιμετώπιση των κυνηγών όσον αφορά τις ποινές για τους σκύλους τους, οι οποίες είναι βαρύτερες στους κυνηγούς από ότι είναι στους υπόλοιπους πολίτες.

Θα δώσουμε μάχες ώστε να μην περιοριστούν η κατοχυρωμένη περίοδος του κυνηγιού, τα θηρεύσιμα είδη, καθώς και να μην μειωθούν οι περιοχές που επιτρέπεται το κυνήγι, καθώς συρρίκνωσή τους μοιραία θα επέφερε μεγαλύτερη θηραματική πίεση στις επιτρεπόμενες περιοχές.

Εδώ θα τονίσουμε ότι η Ελλάδα δεν έχει οδηγηθεί ΠΟΤΕ στα ευρωπαϊκά δικαστήρια  και είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που το έχει πετύχει, καθώς ο τρόπος που διεξάγεται η θήρα στην πατρίδα μας, έχει τις περισσότερες απαγορεύσεις και την μεγαλύτερη προστασία από τους ίδιους τους κυνηγούς απέναντι στους λαθροθήρες και όποιον επιβουλεύεται τη φύση και τον φυσικό πλούτο.

Θα επιτραπεί η είσοδος των κυνηγών στα σκοπευτήρια και θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε την κυνηγετική παιδεία και τα οφέλη της επαφής με τη φύση στα σχολεία.

Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο και ωφελιμότερο οι νέοι μας να εξορμούν στη φύση, από να περνούν τις ώρες τους πάνω από έναν υπολογιστή μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Θεωρούμε τους κυνηγούς την ωφελιμότερη εφεδρεία των Ενόπλων μας δυνάμεων, καθώς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα βουνά και τα δάση της πατρίδας μας, γνωρίζουν πώς να επιβιώσουν κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

Και το κυριότερο ξέρουν να χειριστούν τα όπλα αν οι περιστάσεις και η πατρίδα το απαιτήσουν…

Για τους φίλους ερασιτέχνες αλιείς, μέσα στην Βουλή θα δώσουμε τις μάχες μας ώστε να μη στερηθούν το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στην θάλασσα και τις ακτές της πατρίδας μας για την πατροπαράδοτη ενασχόλησή τους.

Εμείς οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» είμαστε υπέρ των παραδόσεων, υπέρ των ηθών και εθίμων της πατρίδας μας…

Στηρίξτε το εθνικό κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για να ακουστεί η φωνή των κυνηγών και των ερασιτεχνών αλιέων μέσα στην ελληνική βουλή!

About Author

1 thought on “Το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για το κυνήγι, το νομοσχέδιο “Άργος” και την ερασιτεχνική αλιεία

  1. Wow, amazing blog format! How long have you ever been blogging for?

    you make running a blog look easy. The entire look of your
    web site is magnificent, as well as the content! You can see similar here najlepszy sklep

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *