Την τσίχλα σουβλάκι, όλοι την έχουμε δοκιμάσει. Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι στην Κλασική Ελλάδα, μια μικρή σούβλα ή σουβλάκι ήταν γνωστή ως ὀβελίσκος (οβελίσκος) και ο Αριστοφάνης αναφέρει ότι αυτά τα σουβλάκια χρησιμοποιούνται για να ψήνουν τσίχλες;

Η ιστορία αναφέρεται συχνά στους μεσαιωνικούς στρατιώτες της Μέσης Ανατολής – συνήθως Περσικούς, ανάλογα με τον αφηγητή – που μαγειρεύουν κρέας σουβλισμένο στα σπαθιά τους…

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *