Την τσίχλα σουβλάκι, όλοι την έχουμε δοκιμάσει. Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι στην Κλασική Ελλάδα, μια μικρή σούβλα ή σουβλάκι ήταν γνωστή ως ὀβελίσκος (οβελίσκος) και ο Αριστοφάνης αναφέρει ότι αυτά τα σουβλάκια χρησιμοποιούνται για να ψήνουν τσίχλες;
Η ιστορία αναφέρεται συχνά στους μεσαιωνικούς στρατιώτες της Μέσης Ανατολής – συνήθως Περσικούς, ανάλογα με τον αφηγητή – που μαγειρεύουν κρέας σουβλισμένο στα σπαθιά τους…
I was reading some of your posts on this site and I conceive
this site is rattling instructive! Retain posting.Raise your business