Η απόφαση του ΚΕΚΑ για τις δεύτερες εκλογές του Ιουνίου

Το Κ.Ε.Κ.Α. ανακοίνωσε τους επόμενους στόχους που έχει θέσει και την απόφασή του για τις επικείμενες εκλογές

“Το Κ.Ε.Κ.Α. 10 ημέρες μετά τις εκλογές ενημερώνει τους φίλους και ψηφοφόρους του για αποφάσεις σχετικά με τις Βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν σημαντικές επαφές και ζυμώσεις με πολιτικούς φορείς που ζητούσαν επίμονα την συμμετοχή του ΚΕΚΑ σε ψηφοδέλτιο συνασπισμού κομμάτων.

Αναγνωρίζοντας όλοι τη σημαντική δύναμη των κυνηγών και αλιέων στην κοινωνία. Κάποιες από τις προτάσεις έδιναν λύσεις και στις οικονομικές και λειτουργικές απαιτήσεις των δεύτερων εκλογών.

Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων όπως επανειλημμένως έχει υπογραμμίσει είναι υπέρ των κοινωνικών συμμαχιών υπό την πρόθεση ότι υπάρχει πλάνο συμφωνίας που είναι σύμφωνο με τις αρχές και αξίες του κόμματος μας. Καμία από τις προτάσεις δεν ήταν όμορη ιδεολογικά με αυτές.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρουμε αποφάσεις για να εκμεταλλευτούμε καιροσκοπικά μια υποτιθέμενη ευκαιρία. Σε αυτές τις εκλογές το κόμμα μας δεν θα κατεβεί. Το Κ.Ε.Κ.Α. δεν θα παροτρύνει κανένα ψηφοφόρο του τι να ψηφίσει.

Υπερασπίζεται την ελεύθερη βούληση και δεν εξουσιάζει , δεν λειτουργεί πατερναλιστικά στους φίλους και υποστηρικτές του. Το Κ.Ε.Κ.Α είναι πιστό σε ότι έως τώρα έχει επικοινωνήσει στον Ελληνικό λαό.

Θα δώσει αγώνες με υπευθυνότητα και τιμιότητα για την φύση και το περιβάλλον , για να συνεχίσει να έχει φωνή ο ελεύθερος άνθρωπος.

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών έχει ξεκινήσει η συγκρότηση των Νομαρχιακών και Τοπικών επιτροπών σε όλη την χώρα. Στόχος οι Ευρωεκλογές του Μάη του 2024 να μας βρουν δυνατούς οργανωτικά και οικονομικά ,έτσι ώστε να έχουμε μια αξιοπρεπή κάθοδο.

Αυτά που έρχονται είναι απειλητικά για το κυνήγι και την αλιεία ,θέλουν να αλλάξουν την ζωή μας, ότι είναι ελεύθερο, ότι έρχεται από την παράδοση μας. Ότι για εμάς είναι τρόπος ζωής.

Συσπειρωθείτε γύρω από το Κ.Ε.Κ.Α μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε δύσκολους, σκληρούς αλλά τίμιους και ωραίους αγώνες.

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζούγρης

Ο Γραμματέας Δημήτρης Τουρανάκος”

Για την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου να γράψουμε ότι η πρόταση που δέχθηκε το ΚΕΚΑ και τελικώς απέρριψε είναι από τον Πατριωτικό Συνασπισμό, μια πρωτοβουλία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτήν τη στιγμή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ είναι τα κάτωθι:

1.η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλου
2.η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,
3.το ΚΙΝΗΜΑ ’21 του Ζώη Μπέχλη
4.οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,
5.το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,
6.ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ
7.το ΕΛΚΙΣ του Δημήτρη Μπακάλη
8.η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου
9.το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Οι κυνηγοί και αλιείς αρνήθηκαν την πρόταση, όπως γράψαμε και παραπάνω!

About Author

2 thoughts on “Η απόφαση του ΚΕΚΑ για τις δεύτερες εκλογές του Ιουνίου – Ποιανού πρόταση αρνήθηκαν; Ολόκληρο το ρεπορτάζ!

  1. Wow, superb blog structure! How lengthy have you been blogging for?

    you made blogging look easy. The whole glance of your site
    is magnificent, as smartly as the content! You can see similar here
    sklep

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *