Οι εκλογές τελείωσαν, το ΚΕΚΑ κατέβηκε, πήρε 0,63% που σε ψήφους μεταφράζεται σε 37.318 (όλος ο συνδυασμός για την ακρίβεια, αλλά μικρή σημασία έχει). Τα σχόλια για το αποτέλεσμα είναι πολλά. Οι περισσότεροι ασκούν σκληρή κριτική γιατί θεώρησαν ότι το ποσοστό είναι μικρό.

Με δεδομένη τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη γνώμη μας το ποσοστό είναι καλό. Το ζήτημα πλέον είναι η επόμενη ημέρα. Έχουμε ξαναγράψει ότι το μεγάλο στοίχημα για το κόμμα είναι οι επερχόμενες ευρωεκλογές, τον Ιούνιο του 2024. Και χρόνος για προετοιμασία υπάρχει και αυτοκριτική στα λάθη που έγιναν στις εθνικές εκλογές θα γίνει και στις ευρωεκλογές είναι πιο χαλαρή η ψήφος!

Αυτό τόνισε και ο Πρόεδρος του κόμματος, Μιχάλης Ζούγρης, σε χθεσινό του βίντεο. Έδωσε την πληροφορία πως ο αγώνας τώρα αρχίζει για το κόμμα με κοινωνικές κυρίως δράσεις και πως δεν θα συμμετάσχει στις επαναληπτικές εθνικές εκλογές του Ιουνίου, αλλά μπαίνει ο στόχος των ευρωεκλογών. Και πάρα πολύ λογική κίνηση.

Το θέμα με το ΚΕΚΑ είναι ότι όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει! Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη! Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας..

About Author

1 thought on “ΚΕΚΑ: Το αποτέλεσμα, η επόμενη μέρα και οι.. ευρωεκλογές!

  1. A person necessarily help to make seriously articles I might state. This is the very first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this particular put up amazing. Fantastic activity!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *