Ανερχόμενος πολιτικός φορέας (Κόμμα για τα ζώα) – Εδώ γελάμε

Αφισοκολλήσεις με αγάπη!

Ως αυτόκλητοι δικαστές αποκαλούν «δολοφόνους» οικογενειάρχες ανθρώπους που ασκούν μια κατοχυρωμένη για χιλιάδες έτη δραστηριότητα σε κάθε γωνιά της γης.

Είναι έκδηλη η αμορφωσιά που τους διακατέχει σε συνδυασμό με την απαράμιλλη έπαρση και αυτοαναφορικότητα, την ξιπασιά τους την ώρα που μιλάνε ακατάσχετα με κούφιους όρους φτιαγμένους για το τίποτα, χωρίς να λένε τίποτα, επειδή είναι ένα τεράστιο και απερίγραπτο τίποτα.

Όχι, εδώ η κοινωνία δεν ανησυχεί, οι αρχές δεν ανησυχούν γιατί δεν πρόκειται για τραμπούκους, αλλά για ανθρώπους καλούς, που μάχονται υπέρ της “ελευθερίας”. Δεν έχουμε ρητορική μίσους, υποκίνηση σε βία και ρατσιστικές αναφορές. Όλα καλά. Η δημοκρατία συμφωνεί.

Αυτή η συκοφαντία δεν υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που µπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, µίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, κατά τρόπο που ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα τους.

Εξάλλου αυτοί δεν είναι και φασίστες να υπαγορεύουν στους άλλους τι να κάνουν με την βία και όχι με τον διάλογο. Αυτοί είναι αντιφασίστες. Τέτοια πράγματα δεν κάνουν. Το κράτος τους υποστηρίζει, υβρίζουν και απειλούν ελεύθερα. Κατά τα άλλα βλέπουν παντού φασίστες.

Σε ένα στοιχειωδώς σοβαρό κράτος οι λειτουργοί αυτού του κόμματος θα βρίσκονταν ήδη στον εισαγγελέα. Τώρα είναι απλά Μάρτιος για πεταλούδες και λουλούδια.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *