Μία μοναδική εμπειρία άφησε σε εκθέτες και επισκέπτες η έκθεση «BOAT & FISHING SHOW 2023», που ολοκληρώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Παράλληλα με την BOAT & FISHING SHOW 2023 πραγματοποιήθηκε και η SEA & TOURISM EXPO. Η μεγάλη επισκεψιμότητα που υπήρξε όλες τις ημέρες έδειξε την αγάπη και το ενδιαφέρον που έχει ο Έλληνας για το υγρό στοιχείο και ότι σχετίζεται με αυτό.

Στην 8η BOAT & FISHING SHOW 2023 συμμετείχαν ως εκθέτες πλήθος επιχειρήσεων, ναυπηγεία σκαφών, αντιπροσώπων διεθνών brand σκαφών αναψυχής, εισαγωγείς και κατασκευαστές ειδών αλιείας, ελεύθερης κατάδυσης – ψαροτούφεκου καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των watersports.

Τις ημέρες λειτουργίας οι διοργανωτές υποδέχτηκαν περισσότερους από 37.000 φίλους της θάλασσας αλλά και εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, του σκάφους, του ψαρέματος, των θαλασσίων σπορ και του θαλάσσιου τουρισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της BOAT & FISHING SHOW 2023, τη… σκυτάλη θα παραλάβει το Φθινόπωρο η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ναυτική έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά την BOAT & FISHING SHOW της Αθήνας, η διοργανώτρια εταιρία Pelagic Expo έχει προγραμματίσει η επόμενη να διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου το 2024.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *