Μία μοναδική εμπειρία άφησε σε εκθέτες και επισκέπτες η έκθεση «BOAT & FISHING SHOW 2023», που ολοκληρώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Παράλληλα με την BOAT & FISHING SHOW 2023 πραγματοποιήθηκε και η SEA & TOURISM EXPO. Η μεγάλη επισκεψιμότητα που υπήρξε όλες τις ημέρες έδειξε την αγάπη και το ενδιαφέρον που έχει ο Έλληνας για το υγρό στοιχείο και ότι σχετίζεται με αυτό.

Στην 8η BOAT & FISHING SHOW 2023 συμμετείχαν ως εκθέτες πλήθος επιχειρήσεων, ναυπηγεία σκαφών, αντιπροσώπων διεθνών brand σκαφών αναψυχής, εισαγωγείς και κατασκευαστές ειδών αλιείας, ελεύθερης κατάδυσης – ψαροτούφεκου καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των watersports.

Τις ημέρες λειτουργίας οι διοργανωτές υποδέχτηκαν περισσότερους από 37.000 φίλους της θάλασσας αλλά και εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, του σκάφους, του ψαρέματος, των θαλασσίων σπορ και του θαλάσσιου τουρισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της BOAT & FISHING SHOW 2023, τη… σκυτάλη θα παραλάβει το Φθινόπωρο η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ναυτική έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά την BOAT & FISHING SHOW της Αθήνας, η διοργανώτρια εταιρία Pelagic Expo έχει προγραμματίσει η επόμενη να διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου το 2024.

About Author

4 thoughts on “Boat & Fishing Show 2023: Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην έκθεση της θάλασσας

  1. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested
    to see if it can survive a 40 foot drop, just so she
    can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she
    has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!
    I saw similar here: sklep internetowy and also here:
    e-commerce

  2. I was curious if you ever considered changing the structure of your site?

    Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the
    way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having one or two images.
    Maybe you could space it out better? I saw similar here:
    Sklep internetowy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *