28 Φεβρουαρίου και η κυνηγετική περίοδος 2022-2023 μόλις έληξε για την πλειονότητα των Ελλήνων κυνηγών, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η Εύβοια όπου το κυνήγι αγριογούρουνου θα γίνεται και τον Μάρτιο.

Η χρονιά που μας πέρασε χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους μέτρια έως κακή. Ο χειμώνας ήταν αρκετά ήπιος, άργησε να έρθει και για τα περισσότερα θηράματα υπήρχε μία… γκρίνια.  Δυστυχώς για μια ακόμη περίοδο, είχαμε δυστυχήματα με νεκρούς κυνηγούς. Από χθες ξεκινάει και ο απολογισμός για τον κάθε κυνηγό ξεχωριστά. Μένουν οι πανέμορφες εικόνες που αντικρίζουμε κάθε χρόνο. Με τις αναμνήσεις αυτές, τη συντήρηση των όπλων και την ελπίδα για μία νέα και καλύτερη χρόνια ευχόμαστε σε όλους:

Υγεία, δυνατές στιγμές με τις οικογένειές σας και καλή αντάμωση σε λίγους μήνες… Να κρατάτε πάντα ζωντανές τις όμορφες στιγμές…

Εν Οπλοις

About Author

3 thoughts on “Έληξε η κυνηγετική περίοδος 2022-2023: Ο απολογισμός!

  1. Someone necessarily lend a hand to make severely posts I might state. That is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the analysis you made to make this actual publish incredible. Fantastic job!

  2. You actually make it seem really easy together with your presentation but I find this topic
    to be actually one thing which I feel I’d by no means understand.

    It sort of feels too complicated and extremely extensive for me.
    I’m having a look ahead for your next post, I’ll try to get the
    hold of it! Lista escape room

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *