Λαγός με μελωμένο κοκκάρι, ρόζμαρι και θυμάρι

Υλικά
2 κιλά λαγός
2 κιλά κοκκάρι (κρεμμύδι στιφάδο)
1 ποτ.κρ. λάδι ελιάς
4 σκελίδες σκόρδο
1 ποτ.κρ. ξύδι από κρασί
1 ποτ.κρ. κόκκινο ημίγλυκο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχάρι
5 φύλλα δάφνη
1 κλωνάρι θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
3 κουτ.σούπας μέλι
Μαρινάδα ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ:
2 πορτοκάλια χυμό
1 κουτ. μέλι
1 σφηνάκι ξύδι
Το φτιάχνουμε και αφήνουμε μέσα το κρέας

Εκτέλεση
Βάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα βαθύ σκεύος και τα σκεπάζουμε με λάδι ηλιέλαιο προσθέτουμε 2 φύλλα δάφνη 1κλωναρι ρόζμαρι λίγο αλάτι και τα ψήνουμε μέχρι να γίνουν διάφανα και να τρυπιούνται. Πρέπει να είναι σχεδόν έτοιμα Όχι έτοιμα.
Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μαζί με το σκόρδο τα μπαχαρικά το θυμάρι και το ρόζμαρι το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει, το σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι και αφήνουμε μέσα το κρέας μέχρι να είναι μαλακό τότε προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια (σουρωμένα από το λάδι) και το μέλι. Τα αφήνουμε να ψηθούν μαζί και να δέσει η σάλτσα μας.

Από: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063775592477

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *