Λαγός με μελωμένο κοκκάρι, ρόζμαρι και θυμάρι

Υλικά
2 κιλά λαγός
2 κιλά κοκκάρι (κρεμμύδι στιφάδο)
1 ποτ.κρ. λάδι ελιάς
4 σκελίδες σκόρδο
1 ποτ.κρ. ξύδι από κρασί
1 ποτ.κρ. κόκκινο ημίγλυκο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχάρι
5 φύλλα δάφνη
1 κλωνάρι θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
3 κουτ.σούπας μέλι
Μαρινάδα ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ:
2 πορτοκάλια χυμό
1 κουτ. μέλι
1 σφηνάκι ξύδι
Το φτιάχνουμε και αφήνουμε μέσα το κρέας

Εκτέλεση
Βάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα βαθύ σκεύος και τα σκεπάζουμε με λάδι ηλιέλαιο προσθέτουμε 2 φύλλα δάφνη 1κλωναρι ρόζμαρι λίγο αλάτι και τα ψήνουμε μέχρι να γίνουν διάφανα και να τρυπιούνται. Πρέπει να είναι σχεδόν έτοιμα Όχι έτοιμα.
Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μαζί με το σκόρδο τα μπαχαρικά το θυμάρι και το ρόζμαρι το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει, το σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι και αφήνουμε μέσα το κρέας μέχρι να είναι μαλακό τότε προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια (σουρωμένα από το λάδι) και το μέλι. Τα αφήνουμε να ψηθούν μαζί και να δέσει η σάλτσα μας.

Από: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063775592477

About Author

5 thoughts on “Λαγός με μελωμένο κοκκάρι, ρόζμαρι και θυμάρι

  1. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying
    to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
    success. If you know of any please share. Appreciate it!
    You can read similar blog here: List of Backlinks

  2. Wow, incredible blog structure!

    How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog glance easy.

    The whole glance of your site is wonderful, as well as the content!
    You can see similar here prev next
    and those was wrote by Johnny71.

  3. Wow, wonderful weblog format!

    How lengthy have you been blogging for? you made running a blog glance easy.

    The entire look of your web site is great, as neatly as the content
    material! I read similar here prev
    next and those was wrote by Werner73.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *