Δύο λόγια από καρδιάς. Προφανώς και σε τέτοιες περιπτώσεις είμαστε όλοι μια γροθιά! Αλλά αδέρφια, αν δεν αλλάξουμε τακτική, σύντομα οι καταστάσεις θα είναι μη αναστρέψιμες.

Έχουμε να κάνουμε με ταλαίπωρους, αλλά ταυτόχρονα φανατισμένους εχθρούς του κυνηγίου. Δουλεύουν μεθοδικά και προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να μας στερήσουν την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Αυτή που μας δίδαξαν οι παππούδες μας και θα διδάξουμε με τη σειρά μας στα παιδιά και στα εγγόνια μας.

Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι αυτοί οδηγούνται από τυφλό μίσος και ιδεοληψία. Γιατί, έτσι μαθαίνουν στις πόλεις. Από τον καφέ στη Γλυφάδα, στο σπίτι για ντοκιμαντέρ, ασχέτως αν γίνεται και ένα διάλειμμα για ψαρούκλες… στο Βαρούλκο. Το πώς πιάνονται τα ψάρια δεν έχει σημασία.

Για εμάς, όμως, το κυνήγι δεν είναι απλώς μια δραστηριότητα. Είναι ιδέα! Είναι τρόπος ζωής! Είναι η ιστορία των οικογενειών μας, η ιστορία της Ελλάδας, η ιστορία όλου του κόσμου. Είναι από τα λίγα κοινά που έχουν οι λαοί μεταξύ τους. Το κυνήγι ασκείται απ’ όλους τους λαούς, απ’ όλες τις φυλές και από τα δύο φύλα! Οι κανόνες αλλάζουν!

Και εμείς δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει το ελεύθερο παραδοσιακό κυνήγι στην Πατρίδα μας! Όσο κι αν πονάει διάφορους οικολογούντες, οικολόγους του καναπέ, οικολόγους του Netflix και του National Geographic.

Θα είμαστε εδώ, δυνατοί, να απαντάμε με επιχειρήματα πραγματικά στις επιθέσεις τους. Είτε τις πραγματοποιούν πριν, είτε μετά το τραπέζωμα με το ζαρκάδι… από τον θείο που ήρθε από το εξωτερικό!

Υγεία, ευτυχία και πλούσιες θηραματικές εξορμήσεις σε όλους!

Εν Οπλοις

About Author

1 thought on “Αλλαγή τακτικής!

  1. Wow, fantastic blog structure! How long have you ever been running
    a blog for? you make running a blog look easy. The full glance of your website is wonderful, let alone the content!
    You can see similar here ecommerce

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *